vrijdag 7 maart 2014

Ook in 2014 doet Walk around the clock mee!

In 2012 deed Walk around the clock met 2 teams mee aan de eerste "24 uur van Woerden". Eén van de krantenkoppen uit 2012 zegt genoeg: "de 24 uur van Woerden ronduit hartverwarmend". 

Op 29 oktober 2013 en 28 januari 2014 waren de eerste teamcaptainsbijeenkomsten voor dit evenement dat één keer per twee jaar wordt gehouden. Dat het evenement leeft, dat is zeker! Door het grote aantal aanmeldingen van nieuwe teamcaptains is de bijeenkomst van 25 februari 2014 zelfs verplaatst naar een ruimere locatie. Goed nieuws!

Met nog een kleine twee maanden te gaan beginnen de inschrijvingen voor ons team goed te lopen en houden de teamcaptains zich bezig met sponsoring, inschrijvingen en wandelschema. Ons doel is te starten met 2 teams maar 3 teams zou natuurlijk helemaal top zijn! Via nieuwsbrieven wordt iedere loper van Walk around the clock, nadat hij/zij zich officieel heeft ingeschreven, op de hoogte gehouden en tijdens een speciale informatieavond op woensdag 23 april wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd.

Meer weten over Walk around the clock? Bekijk dan eens de andere kopjes van dit blog, bijvoorbeeld impressie 2012. Meer weten over de 24 uur van Woerden? Check de website van de organisatie
Logo walk around the clock