donderdag 8 mei 2014

De 24 uur van Woerden, nog 1 dag!

Verzamelen goodie bagVandaag kan vanaf 8.00 uur de goodie bag worden opgehaald bij 2K auto's. Om 8.30 uur werd het eerste rugzakje al opgehaald. Er staan 69 tasjes klaar met daarin: Poloshirt, flesje water, iets lekkers en een uitnodiging van het Inloophuis.

Start
Morgenmiddag om 17.00 uur gaan we dan eindelijk van start met de 24 uur van Woerden. Samen met andere teams en heel veel wandelaars hopen we een mooi bedrag op te halen voor het Inloophuis "Leven met Kanker" en KWF Kankerbestrijding.

Goodie bagHeldenronde
Tijdens de opening, heldenronde en sluitingsceremonie lopen zoveel mogelijk teamleden van Walk around the clock mee. Bij de heldenronde mag iedereen meelopen, dus ook familie, vrienden en bekenden. We gedenken dan bijvoorbeeld iemand die ons inspireert, of die ons ontvallen is door de ziekte kanker, iemand die momenteel ziek is, of iemand die genezen is. Langs het parcours komen inspiratielichten te staan met kaarsen. De inspiratielichten kunnen van te voren worden beplakt of beschreven. Rond 22.00 uur verzamelen we in het park. De heldenronde start rond 22.30 uur. You''ll never walk alone!